4 А с/с 25.04. Пояснювальна записка до проведення екзамену з предмету : "Охорона праці та охорона праці в галузі."

1. Мій номер телефону - 0990976841
2. Якщо до 8 годин 20 хвилин лист з екзаменаційним завданням не надійшов - терміново телефонуйте за цим телефоном.
3. Роботи присилати у форматі WORD документу на електронну адресу - ludmilamihajlovna771@gmail.com/
4. Екзамен починається о 8 годині.
5. Роботи надіслати через 45 хвилин після отримання завдання.
6. Час відправлення завдання фіксується.


Критерії оцінювання:


Критерії оцінювання.


«5»
Відмінно
Студент повно та ґрунтовно засвоїв всі теми навчальної програми, вміє вільно та самостійно викласти зміст всіх питань програми навчальної дисципліни, розуміє її значення для своєї професійної підготовки. Повністю виконав усі завдання кожної теми та поточного контролю в цілому. Зовнішній вигляд відповідає професійним вимогам.
«4»
Добре
Студент твердо знає програмний матеріал, грамотно і по суті висловлює його, не допускає істотних неточностей, відповідаючи на питання, правильно застосовує теоретичні положення при вирішенні практичних питань і завдань.

«3»
Задовільно
Студент знає тільки основний матеріал, але не засвоїв його деталей, допускає у відповідях неточності. Не вміє достатньо самостійно викласти зміст більшості питань програми навчальної дисципліни. Виконав лише окремі завдання кожної теми та підсумкового  контролю в цілому.Стикається з труднощами при виконанні практичних завдань, порушує алгоритм виконання практичних завдань.
«2»
Незадовільно
Студент не засвоїв навчальної програми,  не вміє викласти зміст більшості основних питань навчальної дисципліни . Не виконав більшості завдань кожної теми та підсумкового  контролю в цілому.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Власенко Л.М. Основи філософських знань 3 Б Л/С 17.11.2021р. Тема 11. Основні категорії діалектики і проблеми детермінізму,цілісності структурності в медицині.

Власенко Л.М. Основи філософських знань. 3 Б л/с 10.12.2020

Предмет: «Основи права» Група: 1А л/c Дата: 22.10.2020 Семінар №3 Тема: Основи цивільного права.